Nagy Post lámpák & magas árboc lámpa

Nagy Post lámpák & magas árboc lámpa: Nagy Post lámpák, más néven magas lámpaoszlop, magas Pole lámpát, magas Pole utcai lámpa, magas Pole világítás, nagy árboc lámpa, magas árboc világítás, magas árboc világítási rendszer

Termék részletek

Yangzhou Bright Solar megoldások Co., Ltd. egyike a vezető Kína nagy post lámpák & magas árboc lámpa gyártók és beszállítók, és egy professzionális cég, mint mi saját termelő üzemünk, melyik van képes-hoz termel a legjobb és legújabb magas utáni lámpák & magas árboc lámpa termékek, Üdvözöljük vásárolni, vagy nagykereskedelmi termékek tőlünk.

Nagy Post lámpák és árboc magas lámpa:
Nagy Post lámpák, más néven magas lámpaoszlop, magas Pole lámpát, magas Pole utcai lámpa, magas Pole világítás, nagy árboc lámpa, magas árboc világítás, magas árboc világítási rendszer, fej fölött fények; Kültéri óriásplakátok széles körben használt repülőtér, tengeri kikötő, plaza, stadion, tér, autópálya-állomás, utcai módon, stb

Többek között:
Plaza magas árboc világítás; Park magas árboc világítás; Repülőtér magas árboc világítás; Dokk magas árboc világítás; Autópálya magas árboc világítás; Stadionok magas árboc világítás; Tárolási méteres árboc magas világítás; Felüljáró magas árboc világítás; Ipari üzem magas árboc világítás; Autópálya-állomás magas árboc világítás.

BRHPL-A1 magas árboc Pole

BRHPL-A2 magas árboc Pole

Anyagvizsgálat lámpák nagy felad és nagy árboc lámpa:
1. minden anyagainkat vásárolt híres malom gyárban, hogy a minőségét.
2.A mill igazolást az olajsajtoló üzem a pecsét és aláírás biztosítani kell az Eltávolítás előtt az anyag üzemünkben, egyébként mi mi ok elutasítja az anyag.
3. termelő, mielőtt az anyagot meg kell felelnie a fizikai és kémiai elemzés, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelnek a kért erőt és összetevő.

Tesztelés, beleértve:
1. Anyagvizsgáló; 2. forma vizsgálatára; 3. tesztelés után galvanizálás; 4. anyagvizsgálattal;
(5) a szerelvények ellenőrzése

Gyártunk az árboc magas Lámpaoszlopok magasság 12M - 50M
Itt több pontot egyértelműen:

Magasság

50 m 12 m

Öltöny

Repülőtér, seaport, plaza, stadion, tér, autópálya-állomás, utcai módon, stb

Alakzat

Kerek, több piramis, egyoszlopos űrlap, sokszög vagy kúpos

Anyag

Q345B/A572, a minimális folyáshatár > = 345n/mm2
Q235B, az A36, a minimális folyáshatár > = 235n/mm2

Torrance, dimenzió

+- 2%

Világítás forrása

400 W-5000 W nagynyomású nátrium árvízi fény, fény kiterjesztés: akár 30 000 m²-es/100W-250W-os LED

Könnyű lemez

Különböző kiválasztási alakja, anyaga, Tűzi horganyzás acél kerettel

Emelési rendszer

Emelő fix a belső a pole emelési sebesség 3 ~ 5 méter / perc Equippede; hangya ferromágnesség fék és a break – bizonyítási eszköz, kézi erő vág a kérelmezett

Elektromos készüléket működtető berendezés

Elektromos készülék doboz-hoz lenni a hold a pole, emelési műveletet 5 méterre a pole-vezetéken keresztül lehet. Idő és könnyű ellenőrzés lehetne felszerelni, megvalósítani a teljes terhelési világítás és részben világítási mód

Felületkezelés

Tűzi horganyzott következő ASTM A 123, színes poliészter hatalom, vagy bármilyen más standard ügyfél szükséges.

Közös a lengyelek

Helyezze be a mód, belső peremes mód, szembe vegyes mód.

Design-sark

8 fokozatú földrengés ellen

Szél sebesség

160 km/óra

Hegesztés

Mi már elmúlt hibája tesztelés. Belső és külső kettős hegesztési teszi a hegesztési alakzat

Vastagsága

6 mm, 30 mm

Gyártási folyamat

Nyersanyag-test→Cutting→Molding, vagy →Welding (hosszanti) →Dimension verify→Flangewelding→Hole →Calibration →Deburr →Galvanization, vagy por bevonat, Painting→Recalibration→Thread→Packaging fúrás hajlító

Csomagok

A lengyelek a normál fedezi Mat vagy Szalma bála a tetején és alján, egyébként is a következő ügyfél szükséges

Emelési rendszer nagy árboc lámpa
Zár hordó belső rögzítő konzol kulcsra zárható szekrény van szerelve egy alsó-az árboc-top függesztőkábelek közgyűlés. Továbbá minden acél kábel nem kitett, és több hatékonyan kell védeni.
Reteszelés mechanizmus reteszelt irányító karok képes-hoz mentesít a törzs acél kábelek, amikor az üzemmódok. A folyamat a reteszelés hébe- hóba, stabil és vibráció nélkül. A lökhárító célja a tudós tartószerkezet a gyülekezési felső árboc és a térfogatnövelő égitest tartószerkezet közötti közvetlen kár elkerülése.
A simítás eszköz égitest támasztókeretet, könnyen kezelhető és kényelmes szint beállítása.
Különleges tervezésű piros zászló jelző nyilvánvaló vizuális hatást, és reteszelés művelet tényleges helyzetét tükrözi.

Nagy Post lámpák alkalmazás:

Plaza magas árboc világítás
Repülőtér magas árboc világítás
Autópálya magas árboc világítás
Tárolási méteres árboc magas világítás
Ipari üzem magas árboc világítás

Park magas árboc világítás
Dokk magas árboc világítás
Stadionok magas árboc világítás
Felüljáró magas árboc világítás
Autópálya-állomás magas árboc világítás

Termelési kapacitás: 30 napon belül a 30 magas árboc Lámpaoszlopok átvételének
Csomagolás:
Izzó kiszállított magas árboc világítás lengyelek, egyéni dobozok, lámpák és ellenőrző berendezések, stb. Egy 40' HP betölti 7-20M/6-25M/5-30M/4-35M magas árboc fények.

Miért világos SOLAR magas árboc lámpák
Egyablakos szolgáltatás
Találhatsz megoldást szinte az összes kültéri világítás tőlünk, mint a közvilágítás, térvilágítás, világítás táj, forgalom világító és kereskedelmi világítás és így tovább.
Vertikálisan integrált termelési rendszer
Élvezni fogja a kiváló minőségű termék-költséghatékony áron tőlünk mert gyártunk a legtöbb forrás LED lámpatest, napelem, pole és még festés por-hoz irányít ár és a minőség fő összetevője.
+ 10 éves gyártási tapasztalattal
1997-től kezdtünk gyártási közvilágítás. + 10 év tapasztalatait már egy meggyőző biztosítási számunkra, hogy megbízható termékeket kínálnak.
Szakmai gyári komplett létesítmény
Van egy professzionális gyár termelni, acél rúd, és a nagy post. Mi is felfegyverez-val a teljes gyártási és vizsgálati eszközök, mint például az acél Pole gördülő gép, permetező gép, gép nyomás, integráló gömb, világítás szimuláló gép és időjárás-képesség vizsgálat gépek, stb. .
Tapasztalt mérnök-tudomány csapat
10 tapasztalt mérnök csapatunk útmutató külföldi vevők site működik.
Szolgáltatás magas szintű értékesítési csapat
Az értékesítési, mind-mind jó képzés és tud ad ön legjobb szolgáltatást, hogy időt takaríthat meg, és a munka hatékonyabb.

Szolgáltatásaink:
(1) a vizsgálatot a 24 órán válaszol.
2. a tapasztalt személyzet válaszol minden kérdésre folyékonyan beszél angolul.
3. egyedi design áll rendelkezésre. OEM és ODM üdvözölte.
4. exkluzív és egyedi megoldás biztosítható az ügyfelünk a jól képzett és szakmai mérnökei és a botok.
(5) a kedvezményes és értékesítési védelmet biztosított a forgalmazó.
6. a professzionális gyár: mi vagyunk a gyártó, aki szakosodott termelő mindenféle acél oszlopok, több mint 10 éve, kedvező áron, jó minőségű.
7. minta: Küldhetünk ki minta teszt egy hét ha a rendelési mennyiség elég nagy. De a szállítási díjak általában fizetni az Ön oldalán, a díjak is visszaállt, amikor már hivatalos rend.
8. mint egy becsületes eladó kiváló alapanyag, speciális gépek, képzett szakemberek biztosítása érdekében be kell fejezni a magas minőségű és stabil funkció termékeink mindig használjuk. Üdvözöljük fel velünk a kapcsolatot, vagy látogasson el cégünk.

Az acél oszlopok, acél power lengyelek, teljesítmény acél lengyelek, elektromos lengyelek, elektromos lengyelek, power lengyelek, hálózati elosztó berendezések központok, elektromos vezetékek & acél elosztó központok, dip-horganyzott acél oszlopok, lámpa lengyelek, lengyelek road, közvilágítás lengyelek, utcai lámpa lengyelek, Szolár utcai lámpa acél lengyelek, magas árboc lámpa lengyelek, road lámpa lengyelek, közvilágítás lengyelek, acél post, utcai oszlopok, Lámpaoszlopok , magas árboc világítás acél lengyelek & tower, kerek & szögletes közvilágítás acél dupla karral vagy egyetlen kar lengyelek. Lengyelek rozsdamentes acél, rozsdamentes acél Zászlótartó oszlop, alumínium utcai Lámpaoszlopok, forgalom acél Lámpaoszlopok, telecom torony lengyelek, alaplemez, készülnek a melegen hengerelt acél tekercs, a folyamat vágott lemez hajlító, alkotó, automata hegesztő, fúró, lyukak, minőség-ellenőrzés előtt horganyzott horganyzott, forró fürdőt vagy porszórás, végső minőség-ellenőrzés, ügyfél, szükség szerint.

Kedves Uram vagy beszerzési vezető
Köszönet részére a idő olvasó nagy Post lámpák honlapunkon gondosan, a saját design, vagy a részletes követelmény, akkor Pls küld felad-hoz sales@brsolar.net, és mondja el nekünk a kívánatos mennyiséget.
Még egyszer köszönöm, hogy időt, és remélem, üzleti együtt egy nagy piacok magas Post világítás.

Vizsgálat