Lítium akkumulátor nap utcai lámpák

Lítium akkumulátor nap utcai lámpák. Lítium akkumulátor nap utcai lámpák, más néven Li-ion nap utcai lámpák, lítium nap utcai lámpák, lítium-ion akkumulátor nap utcai lámpák. Előnye, hogy nagy Bernadett

Termék részletek

Yangzhou Bright Solar megoldások Co., Ltd. egyike a vezető kínai lítium akkumulátor nap utcai lámpák gyártók és a beszállítók, mint egy professzionális cég, van saját termelő üzemünk, melyik van képes-hoz termel a legjobb és legújabb lítium akkumulátor Szolár utcai lámpa termékek, Üdvözöljük vásárolni, vagy nagykereskedelmi termékek tőlünk.

Lítium akkumulátor nap utcai lámpák.
Lítium akkumulátor nap utcai lámpák, más néven Li-ion nap utcai lámpák, lítium nap utcai lámpák, lítium-ion akkumulátor nap utcai lámpák.

Lítium akkumulátor nap utcai lámpák előnye:
A.) A jó tervezés. -A ' egy nap utca fény PV panel ötvözi a lítium akkumulátorok. Villamos energia a nagy hatásfokú PV napelemek a napenergia generálja és tárolja a lítium akkumulátorok, a panel hátulján. Ezt akkor használhatja a hatalom a nagy fényerejű LED-fények, körülbelül 12 óra-az éjszaka * 3-4 felhős napokon.
B.) Csökkenti a segítségével a lítium akkumulátorok környezetre gyakorolt
Ellentétben a közös modellek, amelyek külön nagy ólom akkumulátorok a lítium Szolár utcai lámpa kicsi és kifinomult, és az ólom-mentes kivitel csökkenti a környezetre gyakorolt.
C.) A napelem, a lítium akkumulátorok és a LED-es lámpák alacsony karbantartási és hosszú élettartamot
Ellentétben a közös modellek, amelyek az ólom-sav akkumulátorok használt az új modell sokkal környezetbarátabb. A lítium akkumulátorok töltési-kisütési mértéke is 1,5-szerese a vezető savas akkumulátorok, amely lehetővé teszi a hatékonyabb energiafelhasználás.
Az üzemi élettartama a lítium elem erő forrás van, több mint 10 éve * 4, csökkenti a karbantartási költségek, ilyen egy akkumulátor csere lehetséges. A napelemes működési élettartama több mint 20 éve, és a LED fények 80000 óra, ha 12 órán át a nap 100 %-os minősítés, kb. 18 év.

Fő alkalmazási lítium akkumulátor nap utcai lámpák.
A lítium akkumulátor Szolár utcai lámpa is alkalmas, iskolák, parkok, utcák, autópálya, farm, táj, kerti, a ház körül és nyilvános szabadtéri létesítmények

Néhány modell lítium akkumulátor nap utcai lámpák.

Név: Lítium nap utcai lámpák
Modell: Renáta-L1A
Tervezett teljesítmény: 30W-120W

Név: Lítium nap utcai lámpák
Modell: Renáta-N5
Tervezett teljesítmény: 30W-120W

Név: Lítium nap utcai lámpák
Modell: Renáta-N3
Tervezett teljesítmény: 30W-120W

Név: Lítium nap utcai lámpák
Modell: Renáta-N6
Tervezett teljesítmény: 30W-120W

Név: Lítium nap utcai lámpák
Modell: BRT-A1
Tervezett teljesítmény: 30W-120W

Név: Lítium nap utcai lámpák
Modell: BRT-A3
Tervezett teljesítmény: 30W-120W

Kedves Uram vagy beszerzési vezető
Köszönet részére a idő olvasó a lítium akkumulátor nap utcai lámpák óvatosan, ha a saját design, vagy a részletes követelmény, akkor küldje el nekünk e-mailben.
Is ha nem tudja, hogy a design, meg tudod mondani nekünk az útviszonyok, mint út hossza, szélessége road, hány pályás? Arra használják, hogy a város nagy út fény vagy fény a vidéki kis úton? Hogy megtervezzük az Ön számára.
Is kell mondani nekünk, melyik város te, úgy, hogy tudjuk ellenőrizni a nap- és időjárás feltételek előtt csinálás a formatervezési minták.
Pls küld felad-hoz sales@brsolar.net
Még egyszer köszönöm, hogy időt, és remélem, az üzlet együtt egy nagy piacokon lítium akkumulátor nap utcai lámpák.

Vizsgálat