Haza > Kultúra & Hírek > Tartalom

Nagy teljesítményű LED-es utcai lámpa hűtési megoldások

Aug 04, 2015

Határozat több kulcsfontosságú technológiát vezetett növény világítási alkalmazások, termál Tervez egy nagyon fontos része, hanem korlátozza a hozzáférést az egyik legszélesebb körben használt technikák. Más szavakkal termál Tervez közvetlenül határozza meg a LED üzem világítási teljesítmény előnyeit és hátrányait, valamint a tényleges alkalmazása lehet sikerre.

A, nagy teljesítményű LED termikus megoldás

Power LED jelent LED lámpa gyári alapvető ragyogás forrása, jelenleg a chip elektromos p könnyű konverzió hatásfoka alacsony, az csak 15 %-os ~ chip fizikai mérete 1, 20 % ~ 6125 mm 2, kis, teljesítmény-sűrűség és a hő nagy fogyasztás hatalom által a 80 %-os ~ 85 %-os lesz a hő és a szükséges átalakítás kiosztották, ki, és a chip hőmérséklet felett kell érték Shi , fény hullámhossza változó hosszú, színes történt piros költözött, lesz vezetett-chip fény hatékonysága csökkent, és segítségével élet csökken, sok feltett. A nagy teljesítményű LED hatékony felhasználásának biztosítása érdekében normál, hő tékozlás ezért először minden fontos problémákat kell megoldani.

Két, az élettartamát LED összekapcsolás hőmérséklet és a fényáram,

A high power LED, összekapcsolás hőmérséklet és fényáram méretű jellemzői alapján, a hosszú élet-nak közvetlen érdeke.

A LED chip összekapcsolás hőmérséklet növekedésével a fényáram kimeneti csepp rendszeresen, élettartama is csökkenő tendenciát mutat a gyors. Ezért csökkenti a chip tartják fenn a megengedett tartományon VEZETTE első kulcsfontosságú technikai problémák megoldására.

Harmadszor a csomagolás, termikus vezetett

A LED-termelési folyamat határozza meg, hogy a termál Tervez a LED csomagot. 2. ábra azt mutatja, hogy a LED csomagot termál Tervez az általános folyamat előlegek, elsősorban a chip termál Tervez és csomagolás. Ily módon keresztül tudományos és racionális tervezés lehet kielégítő LED útmutató a hő- és hűtési.

Négy másodlagos hűtési megoldások a LED

Kereskedelmi forgalomban kapható nagy teljesítményű LED, építette a forgács csomag termál tervez van rögzítve, a használata nem módosítható, ezért ha használt világító lámpák van szükség tényleges működő állapotban és a munkakörülmények, a másodlagos termikus tervezés.