Haza > Kultúra & Hírek > Tartalom

LED-es nagy Bay jelenleg a univerzális alkalmazás

Aug 04, 2015

LED highbay ma sok áruk kezdett kialakulni a piacon, sokan jelezték, hogy egy állam, a piacon az emberek aggódnak, highbay és a high-tech termékek, a nem-öböl fény technikai tapasztalat, hogy ez a nyereség fejlődésének. Ez kétségtelenül ideges highbay piac, a highbay nagykereskedelmi üzleti kockázatos befektetés. Megmondani, hogy ez a csoport az gyenge bányász lámpa a webhely működő valószínűleg az oka a baleset történik, bányászati fények minden egyes lépés a termelési nem lehet figyelmen kívül hagyni.

LED magas Bay jelenleg az univerzális alkalmazás a világon, de vannak sok gyártó a hő elsüllyed a nagy teljesítményű LED bányászati fények nem találtam egy jobb megoldást most hivatkozhat egy hővezető alumínium barátait ülésezett a kereslet a hő vezetés LED bányászati fények. Hatékony hővezetés ott nem befolyásolja a lámpa élettartamát. Hő Tékozlás Technológia bányászati lámpa készítő messze a leginkább kritikusak. De technológia továbbra is, változás és az innováció, munkálkodott a highbay radiátor. Szerepe a hő elsüllyed elnyelt szubsztrát chip hő telt el, és aztán elterjedt a környezetbe, és biztosítja a LED chip hőmérséklet normális.

Magas Bay, ez év piaci mutatja a növekvő tendenciát, ha lehet felemelni a küszöbértéket, amely piacon, mivel magas árak, mi lett volna semmi mondanivalója, de a gond az, hogy most a sok hamis termékek a piacon is vesz helyet a piacon nagyon magas áron, hogy nehéz megkülönböztetni az igaz és hamis. Highbay nagykereskedők, a legtöbb nem értik a technológia, hogy semmit sem eladni termékeket, vagy jelöljön ki egy hatalmas méretű, a rendkívül jelentős piaci részesedés és a jó hírnevét a gyártók, a tömegek. LED highbay magasabb a nyersanyagokhoz kapcsolódó ágazatokban – szabályozás alá esnek, tisztább volna, hogy megtörténjen.