Haza > Kultúra & Hírek > Tartalom

Mint a kisebb, hagyományos utcai lámpák kék LED-es lámpák

Aug 04, 2015

Lin Yandan, kellemetlen vakító fény a hagyományos szabványok értékelését és a fényforrás hagyományos jellege alapján, nem lehet alkalmas a LED-es lámpák, például, ugyanazt a fényerő, mint a hagyományos LED-es lámpák kisebb, ez növelheti a kellemetlen ragyogás. Emellett a tipikus fehér LED a spektrum kék része több energiát, is okozhat több tükröződés, mert alapuló korábbi vizsgálatok keretében az azonos fényerő, fényesebb jövőkép kék fény.

Vizsgálat, a csapat tervezett beállítás, utánozva road fényviszonyok mellett különböző laboratóriumban. Kutatási személyzet lesz egy szoba a földre, és a fal felülete minden bevont fekete, és körül a szobában elhelyezett különböző könnyű műbőr sötét road Shang LED utcai világítás helyzet, kutatási személyzet kiigazítás könnyű, készítette: 72 fafajból különböző fényviszonyokhoz, önkéntesek megfigyelő volt a meghatározott, összesen 9 szint követelményei nem kényelmes vakító fény a besorolási kötet "szerény", "állni".

Vakító fény teszt előtt a vizsgálat, vannak néhány viszonyítási alap, Lin Yandan azt mondta: "bár a kényelmetlen vakító fény, LED-es lámpák hagyományos forrás jellemzőit nem lehet alkalmazni, de lehet hatással és a tükröződés tényezők változatlanok maradnak." A kutatók a kísérleti négy pontból világítás rendszer paramétereket módosítani: fényerőt, a LED-es világítás, a háttér fényerejét, a megfigyelő szempontjából dimenziókból LED-es lámpák, LED, és figyeljük meg a szög a szem elől.