Haza > Kultúra & Hírek > Tartalom

LED utcai lámpa utólag megugrott a globális régiók

Aug 04, 2015

LED utcai könnyű utólag megugrott a globális régiók, rövid idő-ban az elmúlt pár évben, intelligens város fogalma, valamint a kapcsolódó politikák előmozdítása "magas cool" intelligens lámpa akkor jelenik meg a főbb városokban.

Hangzhou intelligens Streetlight Hírek néhány évvel ezelőtt felkeltette a lakosság körében. Városüzemeltetés Hangzhou Huang Gu Hill Road, nem messze a xixi Zhejiang University campus integrált intelligens Streetlight kísérleti projekt, a cél az, hogy kap a város utcai hírszerző Chengguan egyenletes elosztása fontos csomópontok az Internet, a dolgok. Mind tudják az emberek az úton élvezhetik a WIFI, sejt telefon töltés alapvető szüksége van, és a világítástechnikai vezérlő hatás elérése érdekében, ez a mindkét világból a legjobbat.

Hangzhou intelligens közvilágítás hangzatos, túl sok városok már végrehajtási rendszerek intelligens közvilágítás. Tianjin tervezi átalakítani nagynyomású Higany-lámpa, és a város zöld világítás fejlődésének elősegítése. Is, épül az ország veszi a vezetést az utcai lámpa intelligens megfigyelő központ, és speciális vonalak, az utcai lámpa irányít, és idő-ellenőr ellenőrzési módszerek alapján napkelte és napnyugta idők valós idejű rögzítés szabadtéri megvilágítási változások, automatikusan küldött kapcsolja a fény, amikor elérte a beállított Lux utasításokat kombinációjával.

Az interneten dolgokat, Internet + bevezette a teljes intelligens város fogalma, jelenleg már több mint 500 városok Kínában intelligens város pilóta, tervezi, hogy több mint egy billió. Intelligens közvilágítás, egy első osztályú katonák építeni intelligens város, a legsürgetőbb igény.

Eközben, Philips, általános világítás (GE) és más hagyományos vezető hazai vállalkozások hagyományos utcai lámpák és világítás-óriás, a fejlődés az intelligens lámpák fog fordulni. Intelligens világítás, mint egy jövedelmező technológia hiánypótló kap ugyanazon a magas Maori utcában, ez volt a varrat nélküli "kettős profit" kombináció. "Minden az üzleti egységek a vállalat magas rangú vezetői úgy gondolja, a világítás ezt a lehetőséget, a roham-ból a legmagasabb, mert a város számos nagy utcai lámpák, intelligens város, amennyiben a lámpák valamennyi csatlakozik az internethez, minden fény-sark lesz intelligens hálózati adatok platform, utcai hálózatot alkotó." Chen Han, általános igazgató a GE lighting Kínában azt mondta. GE lighting és a GE egészének a jövőbeni fejlesztés a társaság középpontjában a intelligens utcai lámpák lesz esztergált-ba egy intelligens platform vállalat.