Haza > Kultúra & Hírek > Tartalom

Új zöld lámpák napelemes Pop

Aug 04, 2015

Mindenki a tudatosság, az energia-megtakarítás és a környezetvédelem nőtt, számos termék, ár-érték arányú alacsony fogyasztás és energiatakarékos irányban fejlesztés. A mi oldalunkon, és számos állami létesítmények is. Most a népszerű külföldi új napelemes környezetbarát utcai lámpák, lehet energiát termelő mellett napenergia, és nagy hozzájárult az energia-megtakarítás és a környezetvédelem.

Ez új környezetbarát lámpa LED fényforrás a 4,5 méter, után egy adott számítási teljesíteni tudja csak, hogy a legnagyobb mértékben, világítási igényeket. A napenergia fotovoltaikus berendezés, utcai lámpák telepített tetején a lámpa ferde módon, minden utcai lámpa PV-eszközöket 1,3 méteres területen. Ha túl napos Mikor akkor napelemek kimenet csúcsteljesítmény, 165-190Wp.

Minden lámpa van egy beépített két telepmodulok 230 amper óra energiát tud tárolni, a világítás este igényeit is. De a biztonság kedvéért, a új fények is csatlakozik az elektromos hálózatra, esős nap egymás után nem lehet megkapni a napenergia esetében garantálják, még mindig használatban van. Ezen túlmenően a beépített intelligens ellenőrző rendszer is kiszámíthatja, Napkelte és naplemente idő az év, hogy szabályozhatja a kapcsolók.