Haza > Kultúra & Hírek > Tartalom

Solar hogyan mozog-hoz egy város?

Aug 04, 2015

Jelenleg napenergia építési integrált vállalati solar termikus hasznosítás kerül számos front átélni. Ne csináld, azt jelenti, hogy cégek elvesztik a kezdeményezést a jövőbeni piaci verseny. Csinál, arcok a gyártók átmenet, hogy az ingoványos rendszerintegrátor.

Ebben az évben, sok hazai napenergia víz melegítő üzleti egy kicsit depressziós: vidék politika hatása gyengül, a piaci kereslet, gyenge verseny, szemben a vidéki, városi átmenet támaszkodnak a vidéki piacon, és nedves túlélte a nap végén.

Támogatás fokozatosan növekszik

Az országban, a közép- és hosszú távú fejlesztési terv, a megújuló energia egyértelműen meghatározzák a célkitűzéseket a fejlesztését, solar termikus hasznosítás, napenergia építészet, napenergia víz fűtési projekt és építése Szolár fűtés és hűtés demonstrációs projekt integráció előmozdítása a városban. A vidéki területein és kisvárosaiban háztartási napenergiával működő vízmelegítő, napenergia és a napenergia tűzhelyek elősegítésére. 2020-ig a nemzeti hő gyűjtőkörét, legfeljebb 300 millió négyzetméter napenergiával működő vízmelegítők és egyéb napenergia termikus hasznosítás, alternatív energia éves kapacitása 60 millió tonna standard szén.

Az elmúlt években a minisztérium, a lakhatás, a Pénzügyminisztérium, a törvény bevezette a "megújuló energiával működő épület demonstrációs" projekt, ösztönzik és támogatják a helyi önkormányzati épület egy egységes tervezése, megújuló energiaforrások alkalmazása napkollektoros hőtermeléshez tervezés. Liang Junqiang azt mondja: "Tizenkét-öt" időszak, az állam, az épület integrált napenergia fejlődés ösztönzésére irányuló politikák intenzitása is növelni fogja, az eredeti demonstrációs projekt kimutatta vidéki megye és a város más területeire, a frissítési folyamat során, és a modell városok száma tovább bővíteni. ”

Áttörni a hagyományos gondolkodás

Ebben az évben, a központi kormányzat épül az országban ebben az évben a következő 5 évben építeni 36 millió alacsony jövedelmű városi lakónegyedek lakásügy 10 millió elszámolási egység. A mentesít-ból ezt a házirendet, újra keverés forró épület integrált solar thermal a hazai vállalkozások, hogy vegyenek részt a fejlesztési, a lelkesedés és motiváció. Linuo Paradigma, nap, eső és más cégek is egyértelmű, hogy a lehetőséget, hogy megfizethető lakhatási kihasználni előmozdítása épületbe integrált alkalmazások.

Solar cégek jövőbeli fejlődését kell "kereslet-vezetett, építőipar és ingatlan fejlesztési enterprises meleg víz ellátás megoldására, és hogy biztosítsák számukra a rendszer megoldások és szolgáltatások valódi szükségességét szempontból." Érdekében, hogy megtörjön a jelenlegi szűk az integrált solar thermal alkalmazás korlátozása.