Haza > Kultúra & Hírek > Tartalom

Napelemes LED utcai lámpák lesz csere az AC LED utcai lámpák

Aug 04, 2015

Most lehet, hogy nagyon kevés ember kétség LED utcai világítás képest a HPS lámpa előnyeit. Azonban sajnálatos, hogy a LED lámpák továbbra is a legelterjedtebb AC tápegység, áramkörök egyrészt fénytechnika már nagyon érett, és ott a nap utcai lámpák számos bizonytalan tényezőtől, másrészt a fő szempont az volt, a kezdeti beruházás túl nagy ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyja a sok előnye van a napenergia.

Ismert napenergia-az egyik legfontosabb előnye az, hogy egy kimeríthetetlen és legtisztább megújuló! Ez megoldja a föld a felmelegedés probléma! Végül cserélje ki minden energia!

Váltakozó LED fények a napenergia LED-es lámpák?

De tényleg szeretné helyettesíteni az összes energia, a napenergia még mindig egy hosszú és fárasztó feladat, bár a napenergia energia mindenhol, azonban a gyűjtemény szüksége van néhány terület. Sivatag a legideálisabb helyszín, de a távolsági szállítás és az elosztás jelentősen fogyasztani fogja a nagy mennyiségű drága réz drót, csak az érték a sivatagi város kipróbálni. Míg a sűrűn lakott területeken a nagy városok nagyon nehéz megtalálni egy üres nyitott helyekre. Korlátozza a gazdasági feltételek, a vidéki területeken, és valószínű, hogy most nagy léptékben. Minden új dolog ez legjobb-hoz üstfoltozó-tól indulnak, és a "Dirty" megközelítés, utcai világítás az egyik legjobb első nap kísérleti projekt. Ezenkívül energia megőrzése és a kibocsátás csökkentését kell támogatta, a kormány, mint Németország, mint állami támogatások eladni. Szerencsére Street project a kormány projekt, a kormány licitálás végzi. Kormány politikai döntéshozók egyértelműen, meg kell értenie, LED-es lámpák nem biztos, hogy cserélje ki a magas nyomású nátrium lámpa, ugyanakkor, napenergia LED utcai lámpa bizonyos, hogy cserélje ki az AC power LED-es lámpák.