Haza > Kultúra & Hírek > Tartalom

Technológiai innováció felgyorsítása, Szolár termikus iparág frissítése

Aug 04, 2015

Szolár termikus iparág ma lehet mondani, hogy "a meleg víz a hő", tapasztalt "kereskedelmi-ipari", "szétszórva az integráció" a technológiai fejlődést. Technikai innovációk és az elkövetkező évek felfedezései, Szolár termikus iparág már "high temperature", "ipari energia felhasználás" ipari frissítése "solar integráció épület" feltételekre.

Töltse ki a 150 ℃ hőmérséklet technológia

21. században Kína lépett a gyors fejlődés ideje, nagyvállalatok kilépett egyszer staking, alacsony árverseny, iparági ciklus előtt napenergia alkalmazások minden megáll, a forró szinten hőmérsékletet eredményez. 2010-ig 150 ℃ hőmérséklet kerület technológia üres solar teli pohár vákuum cső és vákuumcsöves set forró a rendelkezésre álló, egyetlen igazi elért készülékben solar alkalmazás-ból forró hő-változások, nyitott napelemes fűtés-hűtés, és tengervíz sótalanítása, és ipari és mezőgazdasági, forró, több alkalmazási területe, egy csapásra lett, solar hot használ a leg--bb fontos mérföldkő--nem csak biztosít meleg , is lehet hatékony előállított energia.

Sőt, Vákuumcsöves gyűjtők "power" alapvető részei a napenergiával működő vízmelegítő tapasztalat CPC-U vákuumcsöves gyűjtők és titánium bevonat: titán gold"tipikus, átmeneti időszak. Linuo csoport sikeresen kifejlesztett CPC-U vákuumcsöves gyűjtők akár 120 ℃ melegvíz nem csak meghatározott egy nagy léptékű napenergia melegvíz mérnöki, majd üzemanyag a beállított hőmérséklet, termikus technológia-ban született.

Integrált fűtés rendszerek, ipari energia

Alacsony szén-dioxid-korszak, birtokol válik egyike a fókuszpontok, energia megtakarítás, az épület energiahatékonysági, ipari energia megőrzés a nemzeti energia-megtakarítási kibocsátáscsökkentés prioritásnak. Az ipari energia felhasználás teljes energiafogyasztás elfoglalja az egész társadalom 70 %-a háttér, a napenergia ipar alkalmazás hőenergia egy tető prioritás, és az ipari hő középpontjában a valóság 80-250 ℃ solar cégek előtt a vihar.

A nehézségek ellenére, a napenergia-technológia, egységbe rendezett-val új kazán fűtési rendszer, kazán-szolár rendszer alapján CPC hőmérséklet sikeresen kifejlesztett mint jegyzékbe vett. Ezen integrált körének termodinamikai rendszer azon alapszik hőmérséklet 5200 négyzetméter, megtakarítás 1156 rengeteg standard szén, szén-dioxid 3005 tonna, forró területén szerzett az alapvető változások a napenergia-ipar a lakossági, ipari.

Split tökéletes összeállítás-ból technológia és építészet

Összehasonlítva a napenergia hő hasznosítás technológia kutatás szakaszaival, "épület" mártott a teljes fejlesztési folyamat. Sok évvel ezelőtt, vízmelegítők csak addig maradnak a polgári fázisban, több, mint a megoldása a létesítmény a napenergia tulajdonjogi jogviták, sokféleség építészeti, hanem magasabb víz melegítő üzleti követelmények által okozott betegség.