Haza > Kultúra & Hírek > Tartalom

A világ legtöbb sikeresen kifejlesztett High Power LED utcai lámpa

Aug 04, 2015

Vezető vállalatok a világítástechnikai iparágban, Kína Shi Fute újra elért jelentős technológiai áttörés, sikeresen kifejlesztett egy power 480W power LED utcai lámpa a világ, elfog a nagy teljesítményű és nagy fényerejű fénykibocsátó dióda (LED) megfelel a közúti világítás sokáig bevehetetlen a nemzetközi probléma.

-A ' tudosított amit, összehasonlítva a hagyományos világítás, LED világítás, kiváló energia-megtakarítás környezetvédelmi, ismert, mint "21st évszázad új fényforrás", is a "Tizenegy-öt" terv, mint prioritást élvező projektek az energiaágazatban. Shi Fute a fejlődés világ Shang legtöbb power LED Street, abszorpciós nemzetközi csúcsa technológiája alapján Shang független fejlesztési és, egyetlen lámpa teljesítmény érhető 480W, maximális fényhatás elérte a 84lm/W, új termékek a használt szabadalmi könnyű eszköz és a terjesztési fények, teszi a közvilágítás regionális alakzat szabályok, mint egységes fok , és hatékony gátolja vakító fény, miközben van több magas, hogy fény hatékonysága, teljes találkozik a modern közúti világítás tervezési követelmények. Három-üreges szerkezete szabadalmi technológia és a termék, a lámpa, LED izzó és LED vezérlő áramkör, alkalmazás saját pecsét-holding üreg, a LED fényforrás és vezetési anélkül, hogy a távolság közötti hőátadás, hogy az ügy nem közvetlen, fokozott a pálya stabilitását, és tovább növeli a lámpák élettartama. Ez úgy értendő, hogy a történelem Ford gyártása LED-240W és LED-480W Street, és a Megvilágítási effektusok, a fény és árnyék, 400W, 800W magas nyomású nátrium lámpák felett.

Shi Fute nagyteljesítményű LED utcai lámpa fény Egyesült Államok fehér fény LED CREE cég chip, LED fényforrás termékek a legmagasabb fény hatékonysága meghaladta a 84lm/W, és van alacsony termelési költségek, teljesítmény stabilitás, piac nyitott, hatékony, energiatakarékos, hosszú élet, jó színvisszaadási index, hidegfényforrás, környezetbarát, célja, hogy felváltsa a hagyományos fényforrások, mint HPS program szemmellátható előnyökkel rendelkezik az előnyeit.

Szerint a Shi Fute márka igazgató bevezetés vezetett az élet egy közönséges utcai lámpa 4-szer, LED utcai lámpák, az elmúlt 12 évben megváltoztatása nélkül. Ezen túlmenően a LED lámpa legnagyobb előnye abban rejlik, a tartományban. Ha az országos mellékút mindenekelőtt LED lámpák, amikor villamosenergia-fogyasztásának közel egy év 5 milliárd kilowatt is mentheti. Átalakítás, hogy mentse a 2 millió tonna standard szén, CO2-kibocsátás csökkentése kibocsátás 1 millió tonna, 43.000 tonna SO2 kibocsátásának csökkentése vezetett lámpa technológia, gazdasági, társadalmi és környezeti előnyöket növekszik, és egyre jelentősebbé vált.