Szél Solar Hybrid Street fények

Szél Solar Hybrid Street fények. Szél- és napenergia utcai lámpák, is hívott Solar Hybrid utca fényei Jellegét meghatározza-ból szél és a nap utcai lámpák: két megterhelés mód nap utcai lámpák tervezték

Termék részletek

Yangzhou Bright Solar megoldások Co., Ltd. egyike a vezető kínai szél napenergia hibrid utcai világítás gyártók és szállítók, valamint a szakmai társaság, mi van a saját termelő üzemünk, melyik van képes-hoz termel a legjobb és legújabb szél napenergia hibrid utcai lámpák, szélenergia, napenergia hibrid utcai lámpák, szél és nap utcai lámpák, solar hybrid utcai lámpák, a szél és a nap utcai lámpák termékek , szívesen lát-hoz vesz vagy nagykereskedelmi termékek tőlünk.

Szél Solar Hybrid Street fények.
Szél- és napenergia utcai lámpák, is hívott Solar Hybrid utca fényei

Jellegét meghatározza-ból szél és a nap utcai lámpák:
Két megterhelés mód nap utcai lámpák van szándékos-ba egy kombinált rendszer, ha a napfény, de nem a szélenergia, a napelem tölti az akkumulátort, közben, ha van szél energia, de nem a napfény, a szélturbina is az akkumulátort. Ha mind a szél- és napenergia jó elég, mind az akkumulátor töltésére.

Néhány modell a szél napenergia hibrid nap utcai lámpák:

Neve: Solar Hybrid Street fények
Modell: BRW-W1
Tervezett teljesítmény: 30W-120W

Neve: Solar Hybrid Street fények
Modell: BRW W2
Tervezett teljesítmény: 30W-120W

Előnye, hogy a szélturbinák, napenergia hibrid utcai lámpák

A.Generating teljesítmény éjjel-nappal napelemes villamosenergia-termelés a nap az a nap és a nap szél turbina a szél a nap, és az is az éjszaka, integrációs nap- és szélenergia, hogy a nap utcai lámpák működik stabilabb.

B. egyensúly szezonális teljesítmény különbség a szél- és napenergiaC független rendszer, nincs város rács kábel szükségesD. hosszabb akkumulátor-élettartamE. könnyű telepítést, egyszerű művelet, az utak többsége alkalmazandóF. intelligens világítási rendszer, karbantartást nem igénylő

Fő alkalmazási szél Solar Hybrid Street fények
A. autópálya; B. főút, a város; C. iskolai campus road; D. járdán; E. út; F. Farm & tanyákon világítás
G. Villa világítás; H. táj világítás - park, négyzet stb. I. különösen azokon a területeken, jó szél energia használt

BR Mark napenergia, szél turbina napenergia hibrid utcai lámpák:
BR SOLAR birtokol több féle szél turbina hibrid napelemes világítási rendszer tervezett különböző terhelhetőség és a természeti erőforrások állapotát, a hibrid rendszer igényel pontos számítás és tervező alkalmazás, feltétel utcai road, időjárási viszonyok, terep, stb. Egyébként a rendszer van probléma, mint a nem hatékony világítás, teljes nincs hatalma az eső szezon vagy még biztonság kérdés. Kérjük küldje el nekünk a teherbírás és alkalmazási tartomány e-mailen keresztül, majd idézzük, tiszta egyéni tervezett megoldás ennek megfelelően.

BRW-W1 telepítés

BRW-H1-telepítés

BRW-D1-telepítés

BRW-D2 telepítés

BRW-D3-telepítés

BRW-B1-telepítés

Kedves Uram vagy beszerzési vezető
Köszönet részére időd gondosan olvasó a szél napenergia hibrid utcai lámpák honlapunkon, ha a saját design, vagy a részletes követelmény, akkor küldje el nekünk e-mailben.
Is ha nem tudja, hogy a design, meg tudod mondani nekünk az útviszonyok, mint út hossza, szélessége road, hány pályás? Arra használják, hogy a város nagy út fény vagy fény a vidéki kis úton? Hogy megtervezzük az Ön számára.
Is kell mondani nekünk, melyik város te, úgy, hogy tudjuk ellenőrizni a nap- és időjárás feltételek előtt csinálás a formatervezési minták.
Pls küld felad-hoz sales@brsolar.net
Még egyszer köszönöm, hogy időt, és remélem, üzleti együtt egy nagy piacokon szél napenergia hibrid utcai lámpák.

Vizsgálat